INTRA IN LEGATURA CU NOI

Suntem oricand disponibili pentru nevoile tale, poti intra in legatura cu noi prin metodele afisate in aceasta pagina

Ligh IT - Servicii Dezvoltare Website

COMUNICAREA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU!

Parerea si nevoia clientilor este pe primul loc, daca ai o sugestie, un mesaj sau doresti sa intrii in legatura cu noi ne poti trimite un mesaj!

Light It Solutions se ocupa cu servicii din nisa web development, precum: Creare Website, creare magazin online, creare site prezentare pentru afacerea ta, fie ca ai nevoie de un magazin online sau de un site complex, poti apela la noi fara griji!

Partea buna la Light IT, este ca fiecare serviciu este creat pe baza a informatiilor pe care le impartasesti cu noi, iti creem un site online ce nu necesita angajarea unui programator de cod pentru modificarea acestuia, in acest mod poti economisi pana la cateva mii de lei.

Pentru a primii o oferta, trebuie doar sa ne trimiti un mesaj fie la mail-ul nostru, fie completand formularul ''cere oferta'', cu cat mai multe informatii despre afacere, cu atat mai repede putem analiza si face o oferta! Iti sarim rapid in ajutor, creare website de orice tip in timp record pentru tine si afacerea ta!

Serviciile de tip creare website sau magazine online presupun timp, insa noi dam tot ceea ce este mai bun pentru a ne satisface clientii, crearea si dezvoltarea unui website dureaza intre 5 si 10 zile, si ca un mic plus prima luna mentenanta este complet gratuita!

In acest moment acceptam doar Transfer Bancar.

servicii web design, seo, mentenanta bucuresti