DESPRE NOI

Probabil inainte de a intra in legatura cu noi, vrei sa aflii mai multe lucruri despre noi, si nu este nimic rau in asta!

Ligh IT - Servicii Dezvoltare Website

Cine este defapt

Lumina pentru afacerea ta!

Light IT Solutions se ocupa cu completarea nevoilor tale in domeniul web! Te-ai gandit ca unul dintre cei mai importanti factori pentru succesul unei afaceri este website-ul? Dupa cum bine v-ati dat seama noi ne ocupam cu crearea de site-uri de orice tip, de la site de prezentare, magazin online, pana la site de vanzari auto, si multe altele.

Compania a inceput cu adevarat sa functioneze in anul 2021, insa personele cu care vei lucra au o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, cel mai important lucru pentru noi este clientul si nevoile sale, orice idee ai avea in cap noi iti garantam ca ceea ce facem se va mula 100% pentru tine si afacerea ta.

OFERTA CREARE SITE

Trimite mail-ul tau si te contactam noi pentru a discuta despre proiectul tau!

servici icomplete web design bucuresti

Servicii de dezvoltare web complete si premium!

Ai o idee de afacere sau esti pe punctul de a incepe un nou bussines? Noi suntem lumina afacerii tale, web design-ul, dezvoltarea web conteaza mai mult decat ai avea impresia, de asta suntem noi aici, contacteaza-ne completand formularul de consultanta, iti analizam cererea si revenim cu o oferta ce se muleaza perfect nevoilor tale!